OM OSS

OM OSS

Världen står inför en klimatutmaning. Hela samhället är nu inte i en enorm omställning till ett hållbart samhälle. Omställningen till ny ren energi är en viktig pusselbit. Solenergi är en avgörande faktor för att vi skall klara omställningen. 

DSEG är en solenergigrossist som driver energilösningar för omställning av samhället och en mer produktiv och hållbar framtid. Med hög kompetens och nyfikenhet utvecklar vi lösningar för våra kunder som underlättar deras vardag samt ger trygghet under lång tid framöver.

Våra system är framtagna för att ge en trygg och hållbar installation anpassad för nordisk byggstandard och klimatförhållanden. Vår målsättning är att, tillsammans med våra kunder, bidra till att solenergi ska upplevas som en trygg, enkel och effektiv källa till energi nu och i framtiden. Vi drivs av att utveckla branschen till en mogen och ansvarstagande industri där slutkunden får en ett system som ger en pålitlig produktion under lång tid.

David Börjesson

Grundare av Uppsalas byggnätverk
Medgrundare av Svenska Solelmässan
Försäljningschef på Solkompaniet
Grundare av Solmässan Dalarna
Koordinator av solelinstallationskurs på Högskolan

Jubin Kizhakkayil Kumaran

Master of science inom Solel. Ansvarig för dimensionering och projektering.

Klaus Lorenz

Teknisk expert. Lektor på Högskolan Dalarna med inriktning mot solenergi

Grundare och tidigare ägare av solelföretaget Svesol.

Axel Bergman

Ansvarig för lager, packning och transport.

Hanna Bergman

Civilingenjör inom teknisk miljövård, tidigare hållbarhetschef på Falu Energi & Vatten med över 20 årserfarenhet av hållbarhetsfrågor.

Ola Nyberg

EKO Entreprenör - för hållbar utveckling (kandidat i miljövetenskap). Arbetat strategiskt med hållbarhetsfrågor sedan 2018.