KARRIÄR

Välkommen till DSEG, kul att du är här! Vi är ett företag med snabb tillväxt och stora planer. Därmed håller vi ständigt utkik efter potentiella medarbetare som vill vara med i bygget av ett schysst och transparent företag.

Vad vi gör om dagarna

Vi jobbar med att göra solel och det nya, fossilfria energisystemet lättillgängligt och enkelt för alla. I fokus är lösningar som är framtagna och anpassade efter den nordiska marknaden – något vi tycker saknas, men som är en grundförutsättning för en långsiktigt hållbar solelbransch. Digitala lösningar, både i de interna processerna och i relation till kunderna är en självklarhet för oss. 

Hur är det att jobba hos oss?

Som medarbetare hos oss får man jobba med ett grymt gäng bestående av några av de mest kunniga inom sina områden. Möjlighet att påverka och forma sin roll och bolagets väg framåt är en självklarhet! 

Det snurrar snabbt på DSEG och dagarna är både intensiva, varierande och roliga. Kanhända får man resa en del i jobbet, till Tyskland och Asien exempelvis, så snabba packningsskills och flerspråkighet är alltid ett stort plus.

Inga lediga tjänster eller ingen tjänst som passar dig? 

Vi tar gärna emot en spontanansökan på info@dseg.se. Berätta vad du gör, vad du kan och vart du vill i karriären och släng med ditt CV, så hörs vi kanske inom kort!