KARRIÄR

Välkommen till DSEG, kul att du är här! Vi är ett företag med snabb tillväxt och stora planer. Därmed håller vi ständigt utkik efter potentiella medarbetare som vill vara med i bygget av ett schysst och transparent företag.

Vad vi gör om dagarna

Vi jobbar med att göra solel och det nya, fossilfria energisystemet lättillgängligt och enkelt för alla. I fokus är lösningar som är framtagna och anpassade efter den nordiska marknaden – något vi tycker saknas, men som är en grundförutsättning för en långsiktigt hållbar solelbransch. Digitala lösningar, både i de interna processerna och i relation till kunderna är en självklarhet för oss. 

Hur är det att jobba hos oss?

Som medarbetare hos oss får man jobba med ett grymt gäng bestående av några av de mest kunniga inom sina områden. Möjlighet att påverka och forma sin roll och bolagets väg framåt är en självklarhet! 

Det snurrar snabbt på DSEG och dagarna är både intensiva, varierande och roliga. Kanhända får man resa en del i jobbet, till Tyskland och Asien exempelvis, så snabba packningsskills och flerspråkighet är alltid ett stort plus.

Lediga tjänster

Vi växer teamet med en inköpare! Om vi hittar en, vill säga.

DSEG är ett grossistföretag som levererar material och lösningar för solenergi över hela Sverige. Tack vare vår snabba och kraftiga tillväxt, är vi i ett läge där vi behöver växa vårt team. Är det dig vi söker?


Med oss får du…

  • Jobba tillsammans med några av de mest kunniga inom sina områden
  • Möjlighet att både påverka och forma din roll och bolagets väg framåt
  • Vara med i bygget av ett schysst och transparent företag med mål att bli branschledande i Sverige


Om oss

Vår affärsidé är att göra solel och det nya energisystemet lättillgängligt och enkelt för alla. I fokus är lösningar som är framtagna och anpassade efter den nordiska marknaden – något vi tycker saknas, men som är en grundförutsättning för en långsiktigt hållbar solelbransch. Digitala lösningar, både i de interna processerna och i relation till kunderna är en självklarhet för oss.


Om tjänsten

Vi söker alltså en inköpare – men det är bara titeln. Viktigare är att du har ett stort driv och vill vara med och påverka framtiden tillsammans med ett team likasinnade.


Om dig

Vi tänker att du drivs av att göra bra affärer och är en vass förhandlare:

  • Relevant utbildning och erfarenhet av redovisning och inköp är en självklarhet.
  • Du är analytisk och bra på att se helheten och hur allt hänger ihop.
  • Eftersom tjänsten innebär mycket kommunikation med Tyskland är det perfekt om du pratar tyska och ett krav att du talar och skriver engelska flytande.
  • Resor i jobbet förekommer. Framför allt till Tyskland, men även Asien.

Placeringsort: Falun 

Anställningsform: Tillsvidare, med 6 månaders provanställning

Tillträde: Efter överenskommelse

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till info@dseg.se – skriv “inköpare” i ämnesraden. 

Sista ansökningsdag: 15 december

OBS. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Snabbt växande solelgrossist söker säljare


Om dig

Vi söker dig med stort driv och engagemang som vill vara med och påverka framtiden. Du har intresse av energisystemet och gärna solceller. Du är en kommunikativ person som gillar möten med människor och har erfarenhet av säljprocesser. Du innehar körkort B, samt talar och skriver svenska flytande. 


Om företaget

DSEG är ett grossistföretag som levererar solcellsmontage över hela Sverige med lager och kontor i Falun. Vi är ett ungt företag med en snabb tillväxt som tillhandahåller och utvecklar lösningar för den nordiska marknaden.


Om tjänsten

Tjänsten innebär uppdrag att hitta nya kunder som vill installera solceller med våra system. Säljprocessen innehåller mycket uppsökande verksamhet och kontakt med potentiella kunder.

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till info@dseg.se

Intervjuer sker löpande.

Inga lediga tjänster eller ingen tjänst som passar dig? 

Vi tar gärna emot en spontanansökan på info@dseg.se. Berätta vad du gör, vad du kan och vart du vill i karriären och släng med ditt CV, så hörs vi kanske inom kort!